Train je conditie en je spierkracht

Een groepsles waarbij er aan conditie en spierkracht wordt gewerkt in de buitenlucht. Tijdens deze les wordt er met kettlebells, batlle rope, enz gewerkt.  Op deze manier blijft het leuk en afwisselend. . We zorgen ervoor dat iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen. En de benodigde persoonlijke aandacht krijgt. Een les waarbij jij jezelf gaat uitdagen!Tijdens deze les wordt er gewerkt aan vet verbranding en conditie.

Elke week is anders

Je traint allerlei spieren, je hart en longen, zodat je conditie en spierkracht niet achteruit gaan. Daarnaast is de training elke week anders. De ene week is het gebaseerd op kracht training en de andere week meer op conditie. Op deze manier wordt je lichaam elke keer opnieuw uitgedaagd, waardoor je veel kcal kan verbranden.

Outdoor fit wordt gegeven in

  • Kraggenburg bij Netl: Als het in de avond licht is bevinden de lessen zich allemaal bij Netl. Alle ochtend lessen zijn sowieso bij Netl.
  • Marknesse bij het SVM terrein: Als het in de avond donker is zijn de avond lessen hier, tot dat het in de avond licht blijft, dan gaan we weer naar Netl.

Prijzen Outdoor fit

1 keer per week

€ 30,-
  • maandelijks opzegbaar

2 keer per week

€ 37,50
  • Maandelijks opzegbaar

Onbeperkt

€ 45,-
  • maandelijks opzegbaar
Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief